Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μεγάλη πρεμιέρα έφτασε, και το βράδυ του Σαββάτου 22/10 τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, όσο και η Έλενα Τσαβαλιά, λαμπεροί και χαρούμενοι χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς, μας καλωσόρισαν στην φαντασμαγορική πρεμιέρα του Family Game στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την τηλεθέαση της Παρασκευής 21/10).

Ο λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι γέλιου με το αγαπημένο ζευγάρια να υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι ίδιοι οι παρουσιαστές.

Τα πρώτα λόγια του Σεφερλή και της Τσαβαλιά στην πρεμιέρα του Family Fight

«Καλώς ήρθατε στο Family Game! Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο οικογενειακό, το πιο παρεϊστικο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο βράδυ θα είμαστε εδώ κοντά σας στον ΑΝΤ1 με το ολοκαίνουργιο Family Game! Θα γελάμε, θα διασκεδάζουμε, θα περνάμε υπέροχα και πάνω από όλα θα παίζουμε» είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Έλα ρε, που είστε; Εγώ είμαι εδώ σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει η Έλενα. Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα, αυτό που κάνει και σπίτι. Έγινε, θα έρθω από εκεί για να το δούμε παρέα» συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι

Ειδικότερα, στο Family Game κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους. Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Μάρκος Σεφερλής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Σούσουρο'' με τον Μάρκο Σεφερλη στον ΑΝΤ1

Family Game Night: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Η μεγάλη επιστροφή στον ANT1