Από Πέννυ Μαστοράκου

Άκουσαν πολλά στο ξεκίνημά τους, ωστόσο τίποτα δεν τους πτόησε και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας καλημερίζουν μέσα από το Breakfast @Star κάθε πρωί! Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, (δείτε εδώ την κρυφή τους επιθυμία) οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο Dot, το απόγεμα της Κυριακής 23/10 και μίλησαν για όλα!

Οι δύο παρουσιαστές πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων μίλησαν για την πρωινή εκπομπής τους, τη μεταξύ τους σχέση αλλά και την επαφή με την κορούλα του, Μελίτα.

Οι αποκαλύψεις της Χατζίδου και του Παύλου στο Dot

«Το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι» είπε η Ελένη στην αρχή. «Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15-20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά.

Επειδή ακούστηκε ότι “πώς έγιναν παρουσιαστές αφού δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία” εγώ δεν το βρίσκω λογικό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται... Mπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λέγεται κάτι τέτοιο αλλά οι καιροί αλλάζουν. Η τηλεόραση είναι επικοινωνία δεν σημα;iνει σημαίνει όταν έχεις τη γνώση μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά του» είπαν χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

«Δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν λίγο καιρό πριν και αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η εκπομπή τους, Breakfast At Star, και σε αυτούς που λένε πως επειδή είναι τραγουδίστρια δεν μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής.

Η εκπομπή από την πρώτη κιόλας μέρα σημειώνει χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, γεγονός που έχει δώσει πάτημα σε πολλούς να σχολιάσουν την επιλογή των δύο παρουσιαστών.

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου πήρε ξανά τον λόγο, λέγοντας: «Εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Breakfast at star ''έπιασε'' στα πράσα την Παπίλα - Οι ευχές της πρώην παρουσιάστριας στη νέα ομάδα

«Αυτό είναι το πρόβλημα!» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star