Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο καιρό πριν γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό για την απώλεια που του στοίχησε) ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφορμή την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» , μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, και δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 13/10 στο Mega Καλημέρα.

Ο γνωστός ηθοποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το αμήχανο περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί με θεατή κατά τη διάρκεια της παράστασης πριν λίγο καιρό.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για περιστατικό του στο θέατρο

«Έχει έρθει άνθρωπος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και είχε πιει πάρα πολύ, μας φώναζε και μας έβριζε εμάς τους αστυνομικούς στην παράσταση. Οπότε ακούσαμε έτσι διάφορα «φωνήεντα» περίεργα που δεν έπρεπε να ακούσουμε».

«Γύρω στο Νοέμβριο, αρχές Δεκεμβρίου, περίπου εκεί ήμαστε για να γεννήσει η Αντιγόνη» συμπλήρωσε επίσης ο Δημήτρης Μακαλιάς στις κάμερες.

Η συγκινητική ανάρτηση του για τον θάνατο του αδερφού του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για μία άλλη απώλεια, η οποία τον έχει σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο ίδιος ήταν 30 ετών, ο αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τεράστια θλίψη σε όλη την οικογένεια, ενώ όσος καιρός κι αν περάσει πάντα θα τον θυμούνται με πολύ αγάπη. Αυτό ακριβώς έδειξε και η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού.

«Αν μετράω σωστά τα κεράκια είμαστε 35 χρόνια πίσω….αν σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μακαλιάς αδερφός

Δημήτρης Μακαλιάς ανάρτηση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπάρχουν μέρες που...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μπέττυ Μαγγίρα

Πέταξε τα τακούνια και ξυπόλυτη έσερνε βαριά τα βήματά της - Το καθηλωτικό ζεϊμπέκικο της Μπέττυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα