Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΜΕΙΣ" την Τρίτη 13/9, μία εκπομπή που είχε δεχθεί πολλές ανατροπές πριν την πρεμιέρα, και μίλησε για το γεγονός πως έχασε τον αδερφό του πριν από μερικά χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα.

Το γεγονός, μάλιστα, πως δεν μπορεί να τον έχει δίπλα του όσο μεγαλώνει τα παιδιά του, αλλά και το ότι δεν έχει προλάβει να του πει όσα θα ήθελε, είναι μερικά από τα λόγια του, τα οποία συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό.

Τα συγκινητικά λόγια του Δημήτρη Μακαλιά για την απώλεια του αδερφού του

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που σε συγκινεί σε πολλά επίπεδα παρά πέρα. Δεν είναι μόνο η απώλειά του αλλά μπορεί να συγκινηθείς σε στιγμές που δεν τον έχεις κοντά σου, όπως σε μια ευχάριστη στιγμή, στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η Κεφαλονιά, που κάθε φορά μου θυμίζει ένα κομμάτι της δικής μας σχέσης. Υπάρχουν πολλά σημεία που περνώ και μου θυμίζουν τον αδερφό μου κι έχουμε ζήσει. Θα ήθελα λίγο χρόνο ακόμα να του μιλήσω κι ειδικά όταν είναι σε τέτοια ηλικία, δεν τα έχεις πει όλα. Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που λες ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες δεν τον χόρτασα».

Πριν από λίγες μέρες είχε και τα γενέθλιά του και η σύζυγός του του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 στο OPEN και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, είχαν γιορτή, καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του του ετοίμασαν ολόκληρη έκπληξη για να τον δουν χαρούμενο και να του δείξουν την εκτίμησή τους.

Τον ηθοποιό όμως, τον περίμενε και μία ακόμη μικρή έκπληξη, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε από μία ερωτική εξομολόγηση για τον καλό της. Οι δυο τους είναι 7 χρόνια μαζί και η αγάπη τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

«Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου.. Χρόνια πολλά καρδιά μου, ελπίζω η ζωή μας να συνεχίσει έτσι γεμάτη ταξίδια και έντονα συναισθήματα…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μακαλιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με την εκπομπή της Ίνας Ταράντου - Η απόφαση του Open

«Η απώλεια είναι...» - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Αμούτζας του Σασμού