Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχε αναφερθεί έντονα πως οι σχέσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Κατερίνας Στικούδη, είχαν έρθει σε ρήξη λίγο καιρό πριν, παρότι ετοίμαζαν κιόλας δική τους εκπομπή, και ο λόγος ήταν η παρουσίαση των backstage του μουσικού show Just The 2 Of Us.

Μετά το σχόλιο της Στικούδη στην πρεμιέρα του show, λίγες μέρες πριν, το πρωί της Τρίτης 11/10, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το Ποιος είναι Πρωινιάτικα, θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα, μετά από τις νέες δηλώσεις τους, και εστιάσει περισσότερο σε εκείνες της Παναγιώταρου, τις οποίες σχολίασε εκτενώς.

Το όλο νόημα σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για τις δηλώσεις της Παναγιώταρου

«Δεν έχουν απαντήσει και γι’ αυτό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν πρέπει να εκνευρίζεται και να λέει: “Εγώ δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα Στικούδη”. Όχι, έχεις γιατί όταν βγαίνεις δημόσια και απαντάς ειρωνικά ότι εγώ δεν κλείνω τις δουλειές μου μέσω instagram γιατί για εμένα το λάθος είναι της παραγωγής η οποία προφανώς συζητούσε και με τις δύο», είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά...

Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για την φημολογούμενη "ρήξη"

Το πρωί της Τρίτης 11/10, η ίδια έκανε δηλώσεις στις κάμερες, και όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έριξε ευθέως τη σπόντα της στους δημοσιογράφους, καθώς θεωρεί ότι εκείνοι το "κατασκευάζουν" όλο αυτό

«Είναι πολύ όμορφο να μην ξεχνάμε από πού ξεκινάμε. Ο θεσμός των καλλιστείων μού άνοιξε πάρα πολλές πόρτες, άλλαξε 100% η ζωή μου εν μία νυκτί. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν έξι ώρες στο J2US, δεν κουράστηκα καθόλου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν έχουμε μαλώσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αν θέλετε εσείς να το συνεχίσετε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό όλο που ζείτε εσείς μόνοι σας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λαμπερή πρεμιέρα για το J2US - Τα εντυπωσιακά ζευγάρια και τα θριαμβευτικά νούμερα τηλεθέασης

J2US: Δεν πρόλαβε να τελειώσει η πρεμιέρα και το είπε! Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live