Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 λοιπόν, ήταν η μεγάλη μέρα που η Ζωή Κρονάκη, την οποία απολαμβάνουμε πλέον στην εκπομπή Δύο στις Δέκα (δείτε εδώ τις έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή), παρέδωσε και επίσημα τη θέση της στην Τζένη Θεωνά που αναλαμβάνει εκείνη πια τα ηνία της εκπομπής Μαμά-δες!

Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, και η παρουσιάστρια υποδέχτηκε θερμά την αντικαταστάτριά της, λέγοντας λίγα λόγια για εκείνη αλλά και για την εκπομπή που αφήνει.

Όταν η Ζωή Κρονάκη συνάντησε την Τζένη Θεωνά

«Μετά από δύο χρόνια που οι “Μαμάδες” μπήκαν στη ζωή μου και αγαπήθηκαν πάρα πολύ από εμένα για εμένα αυτός ο κύκλος κλείνει. Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι ήταν μοναδικό» ανέφερε στην αρχή και αμέσως καλωσόρισε στη συντροφιά της την Τζένη Θεωνά.

Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε σαν ένα βρεφάκι και πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε και χαίρομαι πάρα πολύ που εσύ είσαι το κορίτσι που αναλαμβάνει αυτή την εκπομπή γιατί νιώθω ότι έχεις όλα τα εχέγγυα και τα φόντα» είπε στην ηθοποιό που μπήκε γρήγορα στον ρόλο της και θέλησε να μάθει από την προκάτοχό της ποιες ιστορίες ξεχώρισε αυτά τα χρόνια στην εκπομπή της» είπε στην Τζένη Θεωνά η παρουσιάστρια.

Τα πρώτα λόγια της Ζωής Κρονάκη στην πρεμιέρα του Δυο στις Δέκα

Ημέρα πρεμιέρας ήταν το Σάββατο 24/9 για την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην ΕΡΤ με την εκπομπή ''Δυο στις 10''.

Το τηλεοπτικό δίδυμο βγήκε στην ώρα του στον αέρα, με την παρουσιάστρια να συγκινείται από τα πρώτα λεπτά. Από την άλλη ο Γιατζόγλου μίλησε με ένα εξομολογητικό ύφος μιας και επέστρεψε μπροστά στο γυαλί μετά από 12 χρόνια απουσίας.

«Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Και για μένα μετά τις Μαμά-Δες που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε, αυτό ήταν το επόμενο βήμα. Και αυτό που συνήθως λέω είναι να πιστεύετε στα όνειρά σας και να πιστεύετε στα προσωπικά σας ταξίδια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

H τηλεθέαση της Παρασκευής (7/10) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα

ΕΡΤ: Κόντρα στον ανταγωνισμό - Οι πρεμιέρες που έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο