Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκοστώπουλος, καθώς εκτός από τον καρπό του έρωτά τους τον οποίο περιμένουν σε λίγο καιρό, το ζευγάρι το απόγευμα της Κυριακής 2/10 παντρεύτηκε!

Πιο συγκεκριμένα, με πολιτικό γάμο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, (δείτε εδώ φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός) μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι.

Οι ευχές του πατέρα του Σταθοκωστόπουλου για το ζευγάρι

«Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε φανερά συγκινημένος ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος...

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο τους

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του, και με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να τους ευχηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε μεταξύ άλλων εμφανώς χαρούμενη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Με πράσινο, μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Λαμπερή η Σπυροπούλου στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σταθοκωστόπουλου