Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Έντουαρντ Στεργίου είναι ένας από τους παίκτες του GNTM από την περίοδο που επιτρέπονταν και τα αγόρια στο σόου, ωστόσο μετά από αυτό ξεκίνησε να χαράζει την δική του πορεία και ποτέ δεν τα παράτησε. Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή "Γεια σου", που δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, το Σάββατο 1/10, και μίλησε για όλα.

Μερικά από τα θέματα που άγγιξε αφορούσαν την καταγωγή του, καθώς είναι εν μέρει από την Ουκρανία και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, διότι η μητέρα και η γιαγιά του μένουν εκεί, ωστόσο μίλησε και για πιο ανάλφρα θέματα, όπως το φλερτ στη δουλειά του.

Η εξομολόγηση του Έντουαρντ Στεργίου για την πόλεμο στην Ουκρανία και την οικογένειά του

«Είμαι μισός από την Ουκρανία. Η μαμά μου έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να μένει στην Ουκρανία. Δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Είναι και η γιαγιά. Βέβεια, είχε έρθει τώρα εδώ, για λίγο τουλάχιστον, να ηρεμήσει, η οποία και αυτή δεν θέλει να συνεχίσει να μένει εδώ.

Στην περιοχή που μένει είναι ήρεμα τα πράγματα, σε σχέση με το τι γίνεται στις εμπόλεμες ζώνες, βέβαια. Οπότε, τουλάχιστον ξέρω ότι απέχουν πολλά χιλιόμετρα από τις πολύ επικίνδυνες περιοχές», εξήγησε.

Η αποκάλυψή του για το φλερτ στον χώρο του μόντελινγκ

«Έχω μάθει να διαχειρίζομαι κάπως αυτές τις καταστάσεις. Όταν ήμουν πιο μικρός ίσως κάποιες φορές μάγκωνα και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω, αλλά με την τριβή με τον πολύ κόσμο στον χώρο αυτό κατάφερα κάπως να μπορώ να εκφράζομαι όπως νιώθω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το 2019 την πέρασαν με 3 ναι στο σπίτι του GNTM, σήμερα θα έκαναν το ίδιο; - Πως είναι πλέον η Όλγα Καλογήρου

Πρώην παίκτρια του GNTM καταγγέλει - «Ήταν τραγική εμπειρία, με είχαν κάνει...»