Από TV24 Team

Ενώ γράφτηκε πως θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα εκείνη... το διέψευσε (;)! Για την ακρίβεια το πρωί του Σαββάτου 1/10 αφού έγινε γνωστό πως θα πάρει την θέση της Δούκισσας Νομικού μέσα από την εκπομπή Open Weekend προβλήθηκε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κάποια στιγμή η Φελίσια Λαπάτη και αρνιόταν πως έχει κάνει συζητήσεις με το Πρωινό.

Ήταν παλιά; Δεν έχει κλείσει όντως τελικά; Who knows... Εμείς απλά παραθέτουμε τα γεγονότα κι ότι είναι να γίνει, θα γίνει!

Οι δηλώσεις της Φελίσιας Λαπάτη για το Πρωινό

"Όχι δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ βρίσκομαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν. Αν καταφέρω να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση θα ήταν πολύ ωραία. Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Αν γίνει κάτι θα σας ενημερώσω. Αφού γράφτηκε, με πήρε η μάνα μου και μου το είπε. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Το πρώτο άκυρο της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 - Τι της πρότειναν και είπε κατηγορηματικό όχι

Ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωση του έγραψε χαρακτηριστικά πως η Δούκισσα Νομικού παραμένει ένα αγαπητό μέλος του σταθμού αλλά... ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό; Και η Δούκισσα φαίνεται πως κάνει προσπάθεια για να το πετύχει...

Η αλήθεια είναι πως έχει όνομα, έχει παρελθόν, έχει εμπειρία άρα έχει και το δικαίωμα να διεκδικήσει και να πει τα όχι της. Όπως τόσο απλά αποφάσισε να φύγει από το Πρωινό, όντας μόνο 20 ημέρες στον αέρα, έτσι πολύ απλά, όπως μαθαίνουμε εδώ στο tv-24.gr είπε "όχι" σε αντιπρόταση που της έκανε ο σταθμός.

Σας το είχαμε γράψει πως ο σταθμός σκέφτεται να αξιοποιήσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που οκ, την λες και άδεια αλλά είχανε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Καλά τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και έφτιαξαν το πλάνο τους αλλά όταν ρώτησαν την παρουσιάστρια η απάντηση που πήραν δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Το όχι ήρθε ουρανοκατέβατο. Η Δούκισσα αρνείται να μπει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου αφού αυτές οι ημέρες είναι ιερές για εκείνη και αφιερωμένες στην οικογένειά της. Ωστόσο, έχει κάποια εμπορικά πάνω της που έχει ήδη πληρωθεί τόσο ο σταθμός όσο κι εκείνη για να τα φέρει εις πέρας και πρέπει κάπου να τοποθετηθούν, άρα μέση λύση θα βρεθεί. Απ' ότι καταλαβαίνουμε όμως δεν θα περιέχει τα Σαββατοκύριακα.

Γενικά τα meetings δίνουν και παίρνουν στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία Καραβάτου και καμία Μαλέσκου - Οι 4 πιθανές αντικαταστάτριες της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού