Από TV24 Team

Δεν είναι η πρώτη φορά που την εξευτελίζει μπροστά στις κάμερες. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε τι είχε πει πριν από λίγες ημέρες (δείτε το βίντεο εδώ)... Ο Λάκης Γαβαλάς για ακόμα μια φορά βρήκε την ευκαιρία και την άρπαξε.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων απάντησε για το GNTM και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της (δείτε τον εδώ) με αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κόκοτας.

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Αλαλούμ με την Σοφία Χατζηπαντέλη - Πόσα της δίνουν για να εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την επιτυχία της στο GNTM