Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες την είδαμε καλεσμένη στο επεισόδιο της σειράς Νούμερα μαζί του, και την Παρασκευή 30/9 είδαμε εκείνον καλεσμένο στο πλατό και την εκπομπή της. Ο λόγος για τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ωστόσο στο τέλος της συζήτησής θέλησε να ζητήσει ευχαριστώ από την Φαίη Σκορδά και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε μία παλιά τους κουβέντα.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Δεληβοριά στην Σκορδά

«Σε ευχαριστώ και αναδρομικά γιατί είχα βγει μια φορά σε link στην εκπομπή σου, για να μιλήσουμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, για έναν πολύ αγαπημένο μας δικηγόρο και να του δώσω μια οφειλόμενη απάντηση, το είχα αισθανθεί αυτό.

Και να σε ευχαριστήσω για τη στάση που έχεις πάρει σε πολύ σημαντικά ζητήματα», συμπλήρωσε όλο νόημα στην παρουσιάστρια.

Ο επόμενος καλεσμένος στα Νούμερα

«Τα Νούμερα» έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, ωστόσο δεν επαναπαύονται και έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Τα πρόσωπα που εισβάλλουν είναι ανατρεπτικά και, μάλιστα, στο τελευταίο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) καλεί στην «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Μαζώ από όσα νομίζει.

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει – εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει…τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά, φέρνουν ένα απολαυστικό λάιβ στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό…Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

Τα Νούμερα Μαζωνάκης

Τα Νούμερα Γιώργος Μαζωνάκης

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΕΡΤ Τα Νούμερα

Τα Νούμερα φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα: Στο Twitter την αποθέωσαν αλλά... - Η τηλεθέαση της νέας σειράς της ΕΡΤ

«Μία ώρα ψυχοθεραπείας...» - Το Twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς «Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ