Από Ελένη Μήτση

Ευχάριστα νέα ακούστηκαν για άλλη μια φορά για τη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και αυτά δεν αφορούν την εγκυμοσύνη αλλά τον γάμο του ζευγαριού.

Την Πέμπτη 29/9 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό, πως ο πολιτικός γάμος θα γίνει από μέρα σε μέρα με τα απαραίτητα χαρτιά να είναι έτοιμα. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια τα μυστήρια θα γίνουν ξεχωριστά, όπως αρμόζει στο καθένα, αλλά για τυπικούς λόγους για την ώρα θα πάνε στο Δημαρχείο, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες του Youweekly.gr.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έτοιμοι να παντρευτούν

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/9) στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δε δίστασε να αποκαλύψει ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο επιχειρηματίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο κυρίες μπορεί να είχαν μία μικρή κόντρα πέρυσι (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο φαίνεται πως όχι μόνο έχουν λύσει τις μεταξύ τους διαφορές αλλά έχουν και πολύ καλές σχέσεις.

«Μία φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Είναι αγοράκι! Σταμάτη speaking.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι σε μία σχέση αλλά έχω πει ότι δεν θα αποκαλύψω κάτι γιατί υπάρχει το κακό το μάτι», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πράσινο, μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Λαμπερή η Σπυροπούλου στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σταθοκωστόπουλου

«Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο