Από Πέννυ Μαστοράκου

Από όταν ήταν δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Όθων Παπαδόπουλος είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με το Πρωινό, και πιο συγκεκριμένα με τον Γιώργο Λιάγκα επομένως δεν μας κάνει εντύπωση η έκρηξη του παρουσιαστή το πρωί της Πέμπτης 29/9 στον αέρα της εκπομπής (μην ξεχνάμε πως πέρυσι του είχε αποστείλει εξώδικο ως συνήγορός της).

Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή που ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης πλέον προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές, οι οποίοι τηλεφωνούσαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα και την αδελφή της, και τους αποσπούσαν στοιχεία τα οποία μετά χρησιμοποιούσαν εναντίον τους, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που προκάλεσε την έκρηξή του.

Η έκρηξη του Λιάγκα για τον Όθωνα Παπαδόπουλο

«Παρακαλώ τον κ. Παπαδόπουλο εδώ και βδομάδες να βγει στην εκπομπή μας. Δεν του αρέσουμε… Δεν πειράζει! Ίσως αν βάλουμε κι εμείς μήλα να βγει. Ξέρω ‘γω;» είπε χαρακτηριστικά για τον δικηγόρο που έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά ούτε σε εκείνον αλλά ούτε και στο γραφείο του Κούγια.

Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής και νωρίτερα

Νωρίτερα στην εκπομπή αναφέρθηκε θέμα με revenge porn. Είναι ένα ζήτημα που έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών γυναικών και αυτές τις μέρες έχει ξεσπάσει στην Πάτρα.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, μιλώντας με τη μητέρα ενός θύματος, η οποία του εκμυστηρεύτηκε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της μετά από τα βίντεο της κόρης της που βγήκαν στη δημοσιότητα, έγινε έξω φρενών και θέλησε να πει μερικά λόγια για τους ανθρώπους που αποφασίζουν να εκδικηθούν την σύντροφό τους με αυτόν τον τρόπο.

«Δεν είναι κακό το κορίτσι που κάποιος μαλ… το εκμεταλλεύτηκε. Μην ντρέπεστε, περήφανη να είστε για το παιδί σας.

Αυτός ο αλήτης που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, τώρα που βλέπει δεν ντρέπεται λίγο ο αλήτης; Αυτός ο αλήτης δεν ντρέπεται; Πόσο μάγκας είσαι; Ο μόνος που κάνει σεξ στην Ελλάδα είσαι ρε μάγκα; Αληταρά! Αληταρά!

Αισθανόμαστε μάγκες. Μόνο εμείς κάνουμε σεξ στην Ελλάδα και επαιρόμαστε να το δείξουμε και στους φίλους μας ότι είμαστε και οι καλύτεροι επιβήτορες. Ντροπή! Σαν πατέρας έχω σοκαριστεί», είπε με έντονο ύφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία σχέση με τη Αθήνα όπου ζει και εργάζεται - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Γιώργου Λιάγκα

Αποκλειστικό: Μεγάλος καυγάς μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά εξαιτίας της Δούκισσας Νομικού