Από Ελένη Μήτση

Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη 29/9 και μεταξύ των όσων ανέφερε ο πρωταγωνιστής της ''Γλυκάνισου'' για το ρόλο του στη σειρά, έκανε και συγκινητική δήλωση προς την παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός ένιωσε έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη από την Φαίη για μια λάθος κίνηση στο παρελθόν. Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε είχε φέρει σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια σε παλιότερη εκπομπή, ρωτώντας την αν είναι έγκυος, ενώ εκείνη ήταν και δε ήθελε να το αποκαλύψει.

Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Αποστολάκη στη Φαίη Σκορδά

«Σου ζητάω συγγνώμη γιατί σε είχα ρωτήσει σε εκπομπή αν είσαι έγκυος και ήσουν και δεν ήθελες να το πεις...».

Παραλίγο θύμα επικίνδυνης απάτης η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 22/9 στην εκπομπή της Πρωινό μας, προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη, μετά από σχετικό ρεπορτάζ, και ανέφερε ότι παραλίγο να πέσει και εκείνη θύμα κλοπής, ωστόσο την έσωσε η τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με αφορμή την βροχή καταγγελιών για ηλεκτρονικές απάτες που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, μίλησε και για την δική της εμπειρία προκειμένου να ενημερώσει και να προστατέψει τον κόσμο που την ακούει.

«Και σε εμένα έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό. Μου είχε έρθει μήνυμα για ένα δέμα που μου έλεγαν ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, επειδή το δέμα ερχόταν από Αμερική. Σου έρχεται μήνυμα αλλά το μήνυμα φαίνεται σαν να έρχεται από συγκεκριμένη ταχυδρομική εταιρεία. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στο link.

Εγώ πάτησα, έκανα τη μεταφορά, που ήταν 2 ευρώ, αλλά ευτυχώς η τράπεζα κατάλαβε ότι ήταν μια επικίνδυνη συναλλαγή και με πήρε τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση 28/9: Η Φαίη Σκορδά με μονοψήφια... Ο Λιάγκας την πέρασε αλλά δεν τερμάτισε πρώτος

«Κρύφτηκε» από την ντροπή της η Φαίη Σκορδά - Το σαρδάμ που έκανε για το «Πρωινό» στον αέρα του «Πρωινό μας»