Από Στέλλα Μούτσιου

Η ενημέρωση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πάλι από τότε που ξεκίνησαν οι πρωινές εκπομπές στα κανάλια, με το "Σήμερα" να είναι μία από αυτές που το κοινό εμπιστεύεται περισσότερο, ακόμη και μετά τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτήν.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των θεμάτων που τίθενται προς συζήτηση, υπάρχει μία ένταση στο πλατό. Την Πέμπτη 29/9, για παράδειγμα, μιλώντας για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο των ειδικών φρουρών, Βασίλη Ντούμα, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορούν οι παρουσιαστές να πάνε σε break.

Ένταση στον "αέρα" του ΣΚΑΪ στην εκπομπή Σήμερα

Άλλο ένα θερμό επεισόδιο στο πλατό

Το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε με εντάσεις στο στούντιο του ΣΚΑΪ, αφού ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Σβέρκο και τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, καθώς και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στα νούμερα της εκπομπής.

Η αφορμή δόθηκε όταν παρουσιάστηκε η μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα, με τον δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο να την χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο, τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει μία συγγνώμη στις οικογένειες, που με την πολιτική της οδήγησε στο να χαθούν πολλές ζωές. Οι υπόλοιποι, ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη και ξέσπασαν λέγοντας του ότι δεν έχει καταλάβει τι λέει η έρευνα.

Οικονόμου: «Νίκο είσαι εκτός θέματος»

Σβέρκος: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε ο κόσμος»

Κουτροκόη: «Δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις»

Παπαπαναγιώτου: «Γιατί λες ψέματα;»

Σβέρκος: «Σταμάτα!»

Παπαπαναγιώτου: «Μα λες ψέματα!»

Οικονόμου: «Δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ»

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο μεταξύ του Νίκου Σβέρκου και του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, αφότου ο Άκης Παυλόπουλος του διάβασε η έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασε τη μωρέ…»

Παπαπαναγιώτου: «Τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν έχει να κάνει με αριθμούς...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το ΣΚΑΪ

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης (28/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα