Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με κάθε επισημότητα και όλες οι εκπομπές έχουν ανάψει για τα καλά τις μηχανές τους, με τελευταία τη Φαίη Σκορδά που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το νέο βήμα της στο ΣΚΑΪ).

Τα σύννεφα ωστόσο έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τις ενημερωτικές εκπομπές, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (13/9) η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στις ενημερωτικές εκπομπές

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, οι πρώτες συζητήσεις έγιναν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Εκεί, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου συζήτησαν προκειμένου να καταλήξουν στο πώς θα μοιράζεται ο χρόνος στην εκπομπή.

Από την άλλη, σύννεφα υπάρχουν και πάνω από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ντόρα Κουτροκόη από εδώ και στο εξής δεν θα βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα απουσιάζει στις πολιτικές συζητήσεις ενώ δε θα βρίσκεται και απέναντι από καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής.

Η απάντηση της Αναστασοπούλου για τις σχέσεις της με τον Οικονόμου

«Είναι όλα μια χαρά και πάμε να κάνουμε αυτή τη νέα προσπάθεια» ανέφερε στην αρχή και όταν ρωτήθηκε και για τον ΣΚΑΪ συμπλήρωσε: «Όλα τέλεια, όλα μια χαρά. Ευχαριστώ που ήρθατε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα λίγοι θα γράψουν: Ποια είναι η πραγματική Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Αποκλειστικό: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αννίτας Πάνια