Από Ελένη Μήτση

Το πιο ανατρεπτικό ριάλιτι αγάπης, που έχουμε δει ποτέ για τα ελληνικά δεδομένα είναι σίγουρα το Love island, το οποίο θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα στο κοινό μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Όσο πλησιάζει το διάστημα για τη μεγάλη πρεμιέρα, τόσο περισσότερα διαρρέουν για τους συμμετέχοντες. Μάλιστα, την Δευτέρα 26/9 κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο με τα βιογραφικά των παικτών, με αυτό του Γιώργου Γεωργίου να ξεχωρίζει (δείτε εδώ γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα και πότε θα γίνει).

Γνωρίστε τον Γιώργο Γεωργίου από το Love island

Σε χωριστές πτήσεις υπό άκρα μυστικότητα η αναχώρηση των παικτών του Love Island

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island» είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και έτσι οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να μετακινούνται προς την Τενερίφη προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Τη Δευτέρα (19/9) αναχωρεί για την Ισπανία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση του show και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι διαγωνιζόμενοι (δείτε εδώ 4 πρόσωπα που έχουν κλείσει με το ριάλιτι του έρωτα), θα αναχωρήσουν από το Ελ. Βενιζέλος μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται και μάλιστα, υπό άκρα μυστικότητα, που σημαίνει πως η παραγωγή θα προσπαθήσει να μην αφήσει τα τηλεοπτικά συνεργεία να πάρουν ούτε ένα πλάνο των παικτών που θα μπουν στη βίλα.

Love Island Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την ίδια στιγμή, οι διαγωνιζόμενοι θα μεταφερθούν στην Τενερίφη με ξεχωριστές πτήσεις καθώς είναι σημαντικό να μην έρθουν σε επαφή μεταξύ τους μέχρι να εγκατασταθούν στο σπίτι. Θυμίζουμε πως οι παίκτες δε διεκδικούν μόνο την αγάπη αλλά και 50.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ξεπερνούν κατά πολύ τον βασικό μισθό - Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

«Φέτος για το μεροκάματο θα σχολιάζεις πηδήμ@τ@!» - Το Twitter "ξέσκισε" το Love Island πριν καν ξεκινήσει