Από TV24 Team

Η αλήθεια είναι πως και η δική τους συνεργασία δεν κράτησε πολύ, και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε αποχωρήσει νωρίς από το Πρωινό, με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Φαίη Σκορδά, αλλά και με πικρία προς το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα διότι όπως ανέφερε έκανε πως δεν τον έβλεπε και δεν τον χαιρετούσε μετά το συμβάν.

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/9 λοιπόν, με αφορμή τις φήμες για τη συμμετοχή στο J2US, μίλησε στο Open Weekend και μεταξύ άλλων όπως πάντα, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την Φαίη Σκορδά και πέταξε και την σπόντα του για τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

«Την Φαίη την είδα φέτος πάρα πολύ λαμπερή! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Φαίη! Μ’ αρέσει που είναι μόνη της, μ’ αρέσει που έχει πάλι την τσαχπινιά της. Την βλέπω πιο λαμπερή, μ’ αρέσει το στούντιο. Δηλαδή θέλω να πάω και καλεσμένος εκεί… Δεν ξέρω… Είχαμε μιλήσει μέσω Instagram και της λέω «αγάπη, καλύτερα»! Μόνη της, ωραία, ωραίο το πάνελ, φρέσκια».

«Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, απλά θα προτιμούσα να πάω στη Φαίη και να την αγκαλιάσω. Την λατρεύω, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, μου έχει φερθεί πάρα πολύ σωστά και δεν έχω κανένα παράπονο» είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε την θέση του για το J2US

Στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/9) και αναφέρθηκε για την «παρεξήγηση» που έχει γραφτεί μεταξύ του ίδιου και της Μπέσσυς Αργυράκη για το J2US (δείτε εδώ τί έχε συμβεί).

«Την Μπέσυ την λατρεύω, την ξέρω σαν πελάτισσα, σαν φίλη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Μπέσυ με είχε προτείνει και μετά το κανάλι. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει καμία σχέση με τη λέξη “βέτο”. Ποτέ δεν έχω ασκήσει βέτο, κυρίως σε νέα παιδιά που έχουν μπροστά τους μέλλον. Δεν θα ήμουν η αιτία να τους εμποδίσω εφόσον έχουν δρόμο προς την επιτυχία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε είχαμε για ξεπέτα, αλλά...» - Ασύλληπτο σκηνικό με την Κατερίνα Καινούργιου στον "αέρα" του ALPHA

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη