Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες πριν, ο μικρός της αδερφός Φοίβος, πήγε να αφήσει λουλούδι και να χαιρετήσει την νονά του που έφυγε από το ζωή, και η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, προχωρώντας σε μία εξομολόγηση ψυχής για τον χαμό του πατέρα της.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, Σάντρα αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη υπόθεση της διαθήκης του, αλλά και για το πως διαχειρίζεται την απώλεια του πατέρα της την οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει 2 χρόνια και μετά.

Η εξομολόγηση της Σάντρας Βουτσά για τον πατέρα της

Θα ήθελα να μου πεις τι συνέβη τελικά με την υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά που είχε στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγος του, Θεανώ Παπασπύρου.

Την υπόθεση με τους πίνακες αποφάσισα να σταματήσω να την κυνηγώ, γιατί δεν ήθελα να φέρω τις αδελφές μου σε δύσκολη θέση μιας και θα έπρεπε να κινηθώ νομικά εναντίον της μητέρας τους. Προτίμησα την ισορροπία στην οικογένεια από το να διεκδικήσω το δώρο του πατέρα μου.

Το γεγονός πως δεν είχε κάνει διαθήκη ο Κώστας Βουτσάς ήταν λάθος; Έφερε συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας;

Καταρχάς πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, να τα κάνει ότι θέλει! Ο πατέρας μου είχε τακτοποιήσει όλα αυτά τα θέματα με τον τρόπο που ήθελε εκείνος! Σε αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, πιστεύω ότι όποιος έχει αντιρρήσεις για το πως τακτοποίησε κάποιος τα περιουσιακά του… τότε αυτός έχει το πρόβλημα.

Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια περίπου από τον θάνατο των γονιών σου. Τελικά μαθαίνει κανείς να ζει με αυτό; Συνηθίζεται;

Προς το παρόν, μπορώ να πω, ότι ούτε μαθαίνεται ούτε συνηθίζεται. Μπορώ να πω ότι η αίσθηση της απώλειας, της θλίψης και του πόνου τώρα είναι χειρότερα. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ο καλύτερος γιατρός. Ίσως, εάν με ξαναρωτήσεις σε δέκα χρόνια, να σου απαντήσω διαφορετικά.

Η σχέση της με την Κατσαβού

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά. Μπορεί πολλά να είχαν ειπωθεί (δείτε εδώ), όμως τι ισχύει;

«Όταν χάνεις τους γονείς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω δεν τελειώνει ποτέ αυτή η θλίψη», ανέφερε αρχικά για την απώλεια των γονιών της.

Για τον μικρό Φοίβο, σχολίασε: «Ο Φοίβος έχει πολύ πλάκα είναι χαριτωμένος, ένα πανέξυπνο παιδάκι. Εντάξει, έχω τη σχέση μαζί του που θα μπορούσε να έχει ένα ενήλικας με ένα παιδάκι. Δεν κάνουμε παρέα».

Για τα όσα έχουν ακουστεί μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σχετικά με τις σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού, ξεκαθάρισε: «Πάντα είμαστε μονιασμένες, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Το αν είχαμε κάποια θέματα, όπως και σε κάθε οικογένεια με θέματα καθημερινότητας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά για τον Δάκη - «Θα σε θυμάμαι πάντα»

Σάντρα Βουτσά: "Σπάει" τη σιωπή της για την επιλογή του πατέρα της Κώστα, να μην κάνει διαθήκη