Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά τον Δημήτρη Παπάζογλου, στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού, το απόγευμα της Πέμπτης 23/9, η οποία μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή της. Ο λόγος για την απώλεια του πατέρα της, ένα γεγονός που την άλλαξε για πάντα.

Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια και έκτοτε η ηθοποιός δεν μπόρεσε να δει τον εαυτό της με τον ίδιο τρόπο. Ήταν σαν να ξεκίνησαν όλα από την αρχή.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού για τον θάνατο του πατέρα της

«Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα ακόμα και αν δεν είναι της υλικής αξίας αλλά της συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος αλλά έχω πράγματα που έχω. Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε».

«Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα. Το πως συνδέουμε δηλαδή με τους ανθρώπους».

Ο πρώην σύντροφος της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μπορεί ο Δημήτρης Λιακόπουλος να απείχε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο επέστρεψε στην φετινή σεζόν, μέσα από την νέα καθημερινή σειρά «Τρία Μίλια», εκεί όπου υποδύεται τον «Ευθύμη», έναν σκοτεινό τύπο που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

«Δεν ήταν συνειδητή η επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση. Ειδικότερα το καλοκαίρι του ’19 είχα συμφωνήσει σε ένα σίριαλ, αλλά τελικώς δεν έγινε ποτέ, ενώ τον χειμώνα του ’20 ήμουν σε συζητήσεις για μια άλλη καθημερινή σειρά, όμως μας ανέκοψε η πρώτη καραντίνα και το ’21 η δεύτερη και μεγαλύτερη, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων μου.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τον κορωνοϊό», είχε πει για την αποχή του από την τηλεόραση σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tivi Σίριαλ (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στη σειρά).

Κατά κύριο λόγο, ο Δημήτρης Λιακόπουλος επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από κάποια χρόνια ωστόσο είχε γίνει γνωστό πως ήταν ζευγάρι με μία αγαπημένη και κούκλα ηθοποιό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού. Μπορεί σήμερα να είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μάλιστα να υπάρχουν μέχρι και σκέψεις για γάμο, ωστόσο στο παρελθόν ήταν μαζί με τον Δημήτρη Λιακόπουλο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τη σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Δημήτρης Λιακόπουλος Κατερίνα Γερονικολού σχέση

Παρόλο που υπήρξαν ζευγάρι, σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Δημήτρης Λιακόπουλος δεν έχουν καμία επαφή.

«Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Δεν μιλάμε με την Κατερίνα γιατί δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να πούμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Γερονικολού δεν έχει κάνει κάποια δήλωση στο παρελθόν για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

«Ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα...» - Το ξέσπασμα του Αίαντα Μανθόπουλου για όσα γράφονται για την Ειρήνη Παππά