Από Πέννυ Μαστοράκου

Πάντα απολαυστική και ειλικρινείς, η Τιτίκα Στασινοπούλου, (η οποία πριν λίγο καιρό ήταν καταπέλτης για τον Λιγνάδη) παρότι δεν μιλά συχνά στις κάμερες, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για τα πάντα. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη, αναφέροντας πως όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι.

Η άποψη της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Στάθη Ψάλτη

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;», ανέφερε μεταξύ άλλων χωρίς να κρύβει τα συναισθήματά της.

«Μεγάλος πρωταγωνιστής μου είπε να αφήσω το εσώρουχο μου στο...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη είχε κάνει λίγο καιρό πριν στην εκπομπή και εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από μεγάλο πρωταγωνιστή και επιχειρηματία.

«Ο Γιώργος έζησε τουλάχιστον 3,5 χρόνια με τον καρκίνο, η Αλίκη “έφυγε” στους έξι μήνες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μου λείπει. Δεν είχαμε χωρίσει με τον Γιώργο, είχαμε απομακρυνθεί. Είχαμε χάσει την επικοινωνία, δεν με ενδιέφερε να πάρω διαζύγιο, ήταν ένα κομμάτι από μένα», είπε αρχικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαζήση. Τι έχει πει ωστόσο για την σχέση Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ;

Για τη δική μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου και είπα στον καρκίνο ότι “θα σε νικήσω”. Στον καρκίνο παίζει ρόλο η ψυχική ισορροπία, κι εγώ την είχα χάσει».

Για τους Δύο Ξένους: «Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Βέγγος».

Η εξομολόγηση της Τιτίκας Στασινοπούλου για την σεξουαλική παρενόχληση
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί». Αυτό στάθηκε λοιπόν αφορμή για να κάνει την δική της εξομολόγηση η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Όταν έμαθα ότι..." - Η πρώτη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα μπροστά στις κάμερες

«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον...» - Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει για την συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη