Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να έχει έκρηξη στον αέρα του Πρωινού, ωστόσο αυτή την φορά αφορά εκείνον ο λόγος που έγινε πυρ και μανία, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβάλλονταν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην εκπομπή.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αναφερθεί στα αναληθή δημοσιεύματα περί γάμου του το περασμένο καλοκαίρι, ξεσπώντας εναντίον όσων δημοσίευαν τέτοιες αναλήθειες καθώς έχει οικογένεια και παιδιά.

«Πυρ και μανία» έγινε ο Γιώργος Λιάγκας

«Έγραψαν για μένα ότι παντρεύτηκα στις 16 Αυγούστου! Έλεος δηλαδή! Εμένα μου έλεγαν «να ζήσετε κύριε Λιάγκα». Έλα τώρα, παντρεύτηκα και δεν κάλεσα κανέναν σας! Ντροπή δηλαδή. Έχουμε ανθρώπους ανήλικους, έχουμε παιδιά! Δε μπορεί να γράφει ο καθένας τη μ@λ@κία του. Ντροπή πια! Ντροπή! Γι’ αυτό θέλω από όλη την ομάδα να είμαστε σοβαροί στο ρεπορτάζ. Το μόνο που σας ζητάω όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρετε».

Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο παρουσιαστής και παραλίγο να κινηθεί νομικά

Με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί με ένα σχετικό θέμα, έγινε συζήτηση στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης, 15/3. Φωτιά όμως, πήρε αμέσως το πλατό όταν η Φαίη Σκορδά, είπε χαριτολογώντας στο Γιώργο Λιάγκα πως και εκείνος έχει κάνει φωτογράφιση με κοιλιακούς και τότε έγινε πυρ και μανία.

Ο παρουσιαστής κρατήθηκε από αυτό το σχόλιο και μίλησε για την ενόχληση του με διάφορα δημοσιεύματα για τα οποία θα μπορούσε να είχε κινηθεί νομικά.

«Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι με έχουν θίξει, δεν σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί και αυτά που γράφονται τώρα. Έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιοι, απλώς είναι η λογική μου εμένα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωτοφανές - Ο Λιάγκας πέρασε την Σκορδά σε νούμερα!

Την είδε ανανεωμένη και αδυνατισμένη - Έπαθε σοκ ο Γιώργος Λιάγκας με την εμφάνιση της καλεσμένης του στο Πρωινό