Από Πέννυ Μαστοράκου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ τις Δευτέρας 19/9 το πολυαναμενόμενο GNTM, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι ξετρελάθηκαν με κάποια μοντέλα, και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν τόσο απλά το θέμα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 20/9 στο Πρωινό μας, τοποθετήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα παρακολούθησε, τα οποία όπως ανέφερε την θύμωσαν ιδιαίτερα, και αναφέρεται στην πρώτη διαγωνιζόμενη.

"Καταπέλτης" η Γραμμέλη για το GNTM 5

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε...

«Οι πόζες σου, dead!» - Οι κριτές εκτός εαυτού με τις διαγωνιζόμενες

Αν νομίζατε ότι τα είδατε όλα στο πρώτο επεισόδιο, ετοιμαστείτε να σας κοπεί η ανάσα στο σημερινό, το βράδυ της Τρίτης 20/9!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άντε πήγε 23:00 πρέπει να ξαπλώσω...» - Ξεσάλωσε το Twitter με την 79χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5

GNTM 5: «Δε θα τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα, κάτσε λίγο» - Τα ''πήρε'' στο κράνιο ο Σωφρονίου με όσα είπαν η Χατζηπαντελή και ο Καράβας