Από Πέννυ Μαστοράκου

Συντετριμμένη όλη η χώρα παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την θλιβερή είδηση του θανάτου μίας εκ των μεγαλύτερων σταρ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, της Μάρθας Καραγιάννη.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε σε πένθος τον κόσμο, και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς τις τελευταίες ώρες πλήθος γνωστών, φίλων και ατόμων που έχει συνεργαστεί, κάνουν αναρτήσεις και δηλώσεις για εκείνη, και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια εδώ.

Λύγισε η Ντόρα Δούμα για την αδελφική της φίλη Καραγιάννη

Η Ντόρα Δούμα τη Δευτέρα 19/9 έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό, και δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση. «Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».

Λύγισε" στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα ο επί 12 χρόνια σύντροφος της

Το πρωί της Δευτέρας 19/9, λοιπόν, ο σύντροφος με τον οποίο διατηρούσε σχέση για12 χρόνια, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, εκφράζοντας τα συναισθήματα του για τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και, μάλιστα, "λύγισε" κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο.

Πεθαίνω για την Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από την Μάρθα. Όταν την γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε το κουράγιο.

Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις και μου έλεγε “δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου”. Και έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο.

Δεν την ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι στο θέατρο.

Θα κρατήσω τα πάντα από την Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

Αλίκη Κατσαβού: «Ράγισε» καρδιές - Το σπαρακτικό αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη