Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 18/9 και όλοι μιλούν για την σπουδαία καριέρα της, χάρη στην οποία θα μείνει για πάντα αξεχαστη, αφού έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες της στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο.

Οι ρόλοι της Μάρθας Καραγιάννη στις τηλεοπτικές σειρές

Πολλά από τα τηλεοπτικά σίριαλ στα οποία συμμετείχε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους «Μικρομεσαίους», που ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του MEGA, όπου και συνυπήρξε με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και την Έλενα Τσαβαλιά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, αλλά και τους «Βασιλιάδες», που ήταν και ο τελευταίος πρωταγωνιστικός της ρόλος.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στη σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» το 1985 η οποία και προβλήθηκε στην ΕΡΤ 1, ξανά υπό την σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμη συμμετοχές, όπως στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» επίσης του MEGA αλλά και την «Εργαζόμενη γυναίκα» πλάι στην Ελένη Ράντου στον ΑΝΤ1.

Μάρθα Καραγιάννη

Τσακίζει κόκκαλα η Ελένη Ράντου με το "αντίο" της στην ηθοποιό

Η Μάρθα Καραγιάννη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και σκορπίσει απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους και συναδέλφους της, έζησε μία ζωή γεμάτη και με την σπουδαία καριέρα της φρόντισε να μείνει για πάντα αξέχαστη.

Αυτό ακριβώς θέλησε να τονίσει και η Ελένη Ράντου, με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές, με χαρακτηριστική τους συνύπαρξη στην τηλεόραση τις σκηνές στο Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου έπαιζαν την μητέρα και την κόρη, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΣΑ ΜΟΥ», έγραψε στο προφίλ της η ίδια.

Ελένη Ράντου Μάρθα Καραγιάννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η αδυναμία μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου για την Μάρθα Καραγιάννη

«Θα σ'αγαπώ πάντα...» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη