Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη να έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, ωστόσο η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard απασχόλησε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση να γίνει και ταινία με τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial».

Για το σενάριο έχει βάλει την υπογραφή του ο Guy Nicolucci, ενώ την σκηνοθεσία της έχει αναλάβει η Sara Lohman. Στην ταινία θα παρουσιαστεί η σχέση του ζευγαριού μέσα και έξω από την δικαστική αίθουσα και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της πολύ πιο σύντομα, απ' ότι θα περίμενε κανείς, αφού θα συμβεί στις 30/9.

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard έγινε ταινία

Μάλιστα, θα λάβει χώρα στο Fox’s Tubi και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι ο Mark Hapka ως Depp και η Megan Davis ως Heard. Η Melissa Marty θα υποδυθεί την δικηγόρο του Depp, Camille Vasquez και η Mary Carrig θα υποδυθεί τη δικηγόρο της Heard, Elaine Bredehoft.

Johnny Depp
Instagram / Johnny Depp

Ο επικεφαλής περιεχομένου της Tubi Adam Lewinson δήλωσε πως όλα έγιναν τόσο σύντομα: «Για να συλλάβει μια έγκαιρη ανάληψη μιας ιστορίας που έγινε μέρος του πολιτιστικού γεγονότος, δίνοντας μια μοναδική εικόνα του τι παρακολούθησαν εκατομμύρια στους τίτλους των εφημερίδων το καλοκαίρι».

Μετά τη δίκη έχασε και τις φίλες της η ηθοποιός

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για την ηθοποιό Amber Heard. Και αυτό γιατί παρά την προσπάθειά της να αποσπάσει κάτι μέσα από τα δικαστήρια με τον Johnny Depp, στα οποία τον κατηγόρησε για βίαι συμπεριφορά και κακοποίηση, ωστόσο ο πρώην σύζυγός της αθωώθηκε. Σα να μην έφτανε αυτό το δικαστήριο την υποχρέωσε να του καταβάλει και ένα ποσό ύψους 8 εκατομμυρίων ως αποζημίωση. Ωστόσο αυτό φαίνεται να μην είναι το μοναδικό βάσανο για την ίδια, αφού φαίνεται ότι μετά τις δίκες οι πρώην φίλες της την έχουν κάνει πέρα.

Η ζωή της ηθοποιού σίγουρα έχει αλλάξει δραματικά από τότε, αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το πολυτελέστατο σπίτι της, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει να ψωνίζει και από φτηνές αλυσίδες ρούχων, συμβάν που αξιοποιούν και οι δικηγόροι της για να αποδείξουν ότι δεν έχει χρήματα για να αποζημιώσει τον Depp. Ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν από τη μία να γίνεται αυτό και από την άλλη να εντοπίζεται με συχνότητα να τρώει σε πανάκριβο γαλλικό εστιατόριο.

Αυτές είναι οι φίλες της Heard που την έκαναν πέρα
Σύμφωνα με το «Geo News», που επικαλείται το περιοδικό «Star», κάποιοι από τους καλούς φίλους με τους οποίους η Χερντ συνήθιζε να κάνει πάρτι, την αγνοούν εντελώς παρόλο που κατέφυγε σε εκείνους για βοήθεια. Πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της αναφέρει ότι οι άλλοτε κολλητές της Κρίστεν Στιούαρτ, Κάρα Ντελεβίν και Μαργκότ Ρόμπι την «έχουν κάνει πέρα» και την «έχουν βάλει στο περιθώριο».

«Η Άμπερ έχει απευθυνθεί σε παλιές φίλες της, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μαργκότ Ρόμπι, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον με ένα μέρος για να μείνει», δήλωσε η πηγή. «Την σνομπάρουν και, σε πολλές περιπτώσεις, δεν της μιλούν και την αφήνουν να φύγει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά στο "φως": H κομμένη σκηνή από τον Τιτανικό, που αν είχε προβληθεί θα σόκαρε τους πάντες!

"Get Out": H ταινία που... "έτρεξε" στις καρδιές μας, πάτωσε στα βραβεία και πήρε Όσκαρ εκεί που ήταν το απόλυτο... αουτσάιντερ!