Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την κορυφαία Ειρήνη Παππά που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9).

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής και η Ειρήνη Παππά αποτέλεσε και για εκείνη, όπως και για πολλούς ηθοποιούς εντός και εκτός συνόρων, είδωλο.

Οι αναρτήσεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την Ειρήνη Παππά

Κάπως έτσι, η «Ιουλία» της Γης της Ελιάς, δε θα μπορούσε παρά να την αποχαιρετήσει με τον πιο όμορφο τρόπο και με δύο υπέροχες φωτογραφίες της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram
Αντιγόνη Κουλουκάκου Ειρήνη Παππά

Η ζωή της Ειρήνης Παππά και ο έρωτας με τον Μάρλον Μπράντο

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 η είδηση πως η Ειρήνη Παππά, η σπουδαία ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή σόκαρε το πανελλήνιο. Η ίδια είχε χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές στο κοινό με τις ερμηνείες τις όλα αυτά τα χρόνια και έτσι μόνο θλίψη θα μπορούσε να αισθάνεται κανείς για την απουσία της.

Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Άλκη Παππά, από το 1947 μέχρι και το 1951, ωστόσο φαίνεται πως άλλος ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Ο λόγος για τον Μάρλον Μπράντο.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στη Ρώμη το 1954, για να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν εκεί και ο Μάρλον Μπράντο, ο οποίος ήταν μόλις 30 ετών και πολλοί από τους σκηνοθέτες και τους ανθρώπους του Χόλιγουντ τον διεκδικούσαν για τα έργα τους.

Μάρλον Μπράντο

Έτσι λοιπόν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους και ο διάσημος άνδρας από την πρώτη κιόλας συνάντηση με την Ειρήνη Παππά δήλωνε γοητευμένος, τόσο από την εμφάνισή της, όσο και τις ικανότητές της στην υποκριτική.

Η γνωριμία γρήγορα έγινε μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος, την οποία μάλιστα, σε πρώτο επίπεδο, κατάφεραν να προστατέψουν από τους δημοσιογράφους. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αν και βρίσκονταν σε επικοινωνία για αρκετά χρόνια. Το 1999 ο αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα και συνάντησε ξανά την Ειρήνη Παππά, με την ίδια να δηλώνει πως ποτέ δεν ερωτεύτηκε κάποιον άλλο όσο εκείνον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τυχερή που σε γνώρισα» - Σπάραξαν καρδιές με το "αντίο" της Δωροθέας Μερκούρη στην Ειρήνη Παππά

Βυθίστηκε σε πένθος όλο το χωριό - Τα συγκινητικά λόγια των γειτόνων της Ειρήνης Παππά