Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στην κάμερα του Open Weekend, όπως και η Αφροδίτη Γραμμέλη, και προχώρησε σε δηλώσεις για τον αντιπρόεδρο της ομορσπονδίας του, με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο αθλητής προσπαθούσε να αποδείξει την αλήθεια του.

Αυτή τη φορά, μίλησε γεμάτος σιγουριά και τόνισε πως όλο αυτό ήταν μία προσπάθεια για να τον "στήσει στον τοίχο" και να βτει την ευκαιρία να δημιουργήσει "σάλο" γύρω από το όνομά του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη

«Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Snik τον είδα σε κάτι βιντεάκια. Το “παίζουν” ιστορία και στην τελική τους βλέπεις κάτω να τρώνε φάπες και να μην σηκώνονται να δώσουν. Να κάθεσαι να μιλάς ότι είσαι αλήτης και ότι έχεις μεγαλώσει έτσι και δεν ξέρω ότι είσαι ο Βασιλιάς της Ελλάδας και της Αγγλίας μαζί και μετά κάθεσαι και τρως φάπες, νομίζω δεν μπορείς να πεις ότι είσαι άνθρωπος με επίπεδο».

«Αν δεν ήμουν αθλητής και ήμουν κάποιος που δεν μπορώ να σταθώ για τον εαυτό μου θα με ήξερε πολύ καλά. Όταν βλέπεις Survivor και ξέρεις ότι κόβουν καρύδες, ε τότε ξέρεις ποιος είμαι».

Οι δηλώσεις του Light για τον αθλητή

Η κάμερα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνάντησε τον Light όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός τράπερ δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να πει την δική του άποψη.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή, οι συναυλίες ήταν πολύ όμορφες κι ο κόσμος το χάρηκε και το ευχαριστήθηκε. Κι εμένα μου άρεσε. Πολλά συγχαρητήρια του είπα». Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θύμισε μου ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω αδερφέ, πραγματικά δεν τον ξέρω. Καλή συνέχεια, να είστε καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μπορεί να τα πούμε στην τηλεόραση κάποια στιγμή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι...» - Η όλο νόημα δήλωση της Ελένης Τσολάκη για τη νέα σεζόν στο Open Weekend

Από την Καινούργιου στην Τσολάκη - Άφησε τον ALPHA και πήγε στο Open