Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την δική της πρεμιέρα με την εκπομπή της Open Weekend, το πρωί της Τρίτης 6/9, επέστρεψε στα παλιά της λημέρια και μίλησε στο Happy Day, με μία πολύ αποκαλυπτική και εξομολογητική διάθεση. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη (δείτε εδώ ποια συνεργάτιδά της την άφησε για την Καινούργιου), η οποία μίλησε για την νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή της και τις αλλαγές που έγιναν, σχολιάζοντας μάλιστα και τί είναι αυτό που επιθυμεί ο κόσμος

Η Ελένη Τσολάκη για το OPEN Weekend

«Στο OPEN Weekend κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές που δεν μπορεί να ξέρει ο κόσμος. Είχαμε μια αλλαγή στον αρχισυντάκτη, μία αλλαγή στον σκηνοθέτη. Για εμάς πίσω είναι βασικά κομμάτια είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα η παρουσιάστρια.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του Open Weekend

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) η εκπομπή «Open Weekend» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN όπου η Ελένη Τσολάκη για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν καλημέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές, και υποδέχτηκε καλεσμένους με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και το τηλεοπτικό κοινό.

Μπορεί η περυσινή σεζόν να είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε να μην ήταν και τόσο ικανοποιητικά ωστόσο ο σταθμός αποφάσισε πως θα συνεχίσει και φέτος. Μάλιστα, η ίδια ήταν άκρως ανανεωμένο όπως και το πλατό της εκπομπής. Ωστόσο, τί νούμερα τηλεθέασης σημείωσε στην πρεμιέρα της;

Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα του «OPEN Weekend» λοιπόν έγιναν γνωστά το πρωί της Κυριακής (4/9) τα μηχανάκια της AGB ανακοίνωσαν πώς τα πήγαν τα προγράμματα των σταθμών. Έτσι, η εκπομπή του OPEN σε δυναμικό κοινό σημείωσε 9,3% στην πρεμιέρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να πάρω τη σωστή απόφαση...» - Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Μπαρμπαρίγου να επιστρέψει στο Πρωινό

Για πρώτη φορά τρεις μήνες μετά το χαμό του συζύγου της - Μαυροφορεμένη και λιτή στις κάμερες η Δέσποινα Μοιραράκη