Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και πολύ καιρό, ακούγονται διάφορα για την σχέση τους, και οι φήμες πως είχαν χωρίσει είχαν αρχίσει να φουντώνουν ακόμη περισσότερο μετά την επιστροφή του από το Asia Express (δείτε εδώ πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα) καθώς δεν έκαναν διακοπές μαζί. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιας και το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα όλο νόμιζαν πως είναι χώρια.

Στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 12/9 η ίδια έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά και ξεκάθαρα στους ρεπόρτερ για την σχέση της και τι συμβαίνει ακριβώς στα προσωπικά της.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είμαι πολύ καλά! Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι, μαζί με τον Κώστα (Κοκκινάκη) και με μεγάλη παρέα. Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όχι, δεν είμαι μόνη μου. Μου είχε γίνει πρόταση για το Asia Express, αλλά δεν πήγα. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν ωραία εμπειρία να τη ζήσω, αλλά δεν πειράζει. Το έζησε ο Κωνσταντίνος για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά...

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους μετά την φημολογούμενη εμπλοκή της Δαλάκα

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να περνούν μια κρίση στη σχέση τους και να είναι ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό τους. Κανείς από τους 2 δεν έχει μιλήσει για το εν λόγω θέμα ενώ μάλιστα οι εμφανίσεις τους είναι πια περιορισμένες.

Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει προχωρήσει σε νέo ειδύλλιο, κάτι που δεν ισχύει όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, μιας και το ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε κοινές διακοπές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του, όπως αυτή με την Κατερίνα Δαλακά, με την οποία βρέθηκε στην Χαλκιδική κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Το τι συμβαίνει, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν αν και ο καθένας από εμάς, από όσα έχει δει μπορεί να σχηματίσει την δική του γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι πως... τίποτα δε μένει κρυφό!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Γέλια, κλάματα και ζόρια - Στον αέρα το πρώτο trailer της σεζόν

Asia Express Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που νικάει