Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (6/9) πως ένας από τους τωρινούς συνεργάτες της, είχε κάνει ένα πολύ κακό σχόλιο για εκείνη.

Το σχόλιο αφορούσε μία λεύκανση που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το σχόλιο που δέχθηκε από τωρινό συνεργάτη της

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που την είχε αποκαλέσει «χάσκι» λόγω των δοντιών της.

«Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον “Πεντάμορφο κόσμο”; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν… Πετρίδης… χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα.

Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά

Τα δώρα που πήρε η Καινούργιου στην πρεμιέρα

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ η Κατερίνα σχολίαζε θέματα με το πάνελ της, ήρθε στην πολύ ευχάριστη θέση να λάβει ως έκπληξη στο πλατό της μια τούρτα αλλά και μια τεράστια ανθοδέσμη με κάρτα και ευχές από τον καλό της φίλο και παράλληλα παραγωγό της, τον Νίκο Κοκλώνη.

Να τονίσουμε εδώ, πως δεν ήταν μόνο η κίνηση, που συγκίνησε την παρουσιάστρια αλλά και το όλο νόημα μήνυμα, που έκανε ο κολλητός της για τα προσωπικά της.

«Είσαι ο παραγωγός, ο κολλητός μου και τα πάντα για μένα!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν έγκυος σε...» - Αφοπλιστική η Κατερίνα Καινούργιου για όσα γράφονται σχετικά με τα προσωπικά της

«Μπορεί για τον καθένα...» - Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή της εκπομπής της