Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Mega Καλημέρα (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού) καθώς και στις αλλαγές που θα δούμε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την εκπομπή Mega Καλημέρα

«Ετοιμαζόμαστε, την Δευτέρα 5/9 βγαίνουμε, έχω ανυπομονησία. Πάντα υπάρχει άγχος όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα, εμείς βέβαια την εκπομπή την έχουμε στήσει, την ξέρουμε, αλλά το άγχος πάντα υπάρχει.

Σε όλα θα έχουμε αλλαγές, έχουμε και μπροστά μία αλλαγή, έφυγε η Φλορίντα και έρχεται η Άννα Ζηρδέλη. Έχουμε και καινούρια ομάδα από πίσω – έχουν μείνει πολλά περσινά παιδιά, αλλά έχουμε και καινούριους. Και γενικότερα θα έχουμε αλλαγές και νέες στήλες. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, αλλά πάντα το παρατηρώ», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, είπε σχετικά με τη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με νυφικό: «Φτάνει η ώρα, θα μάθετε. Και εγώ όταν είδα την φωτογραφία της την ρώτησα αλλά δεν μπορώ να σας πω. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην την αφορούσε ο θρησκευτικός γάμος, αλλά μπορεί να την αφορά τώρα ή να αφορά τον Θοδωρή».

Οι πρώτες δηλώσεις της Πετρουτσέλι για την αποχώρησή της από το Mega Καλημέρα

«Πήρα την απόφαση να αποχωρήσει μετά από καιρό για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Σε καμία περίπτωση δεν ψυχράνθηκαν οι σχέσεις. Η Ελεονώρα το γνώριζε πριν από το Πάσχα όπως και το καάλι44. Εκείνη τον ξέρει τον λόγο και τον κατάλαβε με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με νοιάζεται. Έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω».

Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για τη νέα σεζόν και ότι θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά από αυτό που έκανε στο πλευρό της κουμπάρας της, Ελεονώρας Μελέτη. Όσα γράφτηκαν περί ωραρίου δεν ισχύουν θα συνεχίσω να δουλεύω αλλά οι λόγοι της αποχώρησης μου ήταν προσωπικοί. Έχω δεχτεί ωραίες προτάσεις αλλά θα δούμε. Θέλω να κάνω κάτι που να μου αρέσει να περνάω ωραία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με την εκπομπή της Ίνας Ταράντου - Η απόφαση του Open

Άκρως ανανεωμένη με νέα πρόσωπα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της στο Mega