Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με απουσίες ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (29/6) η εκπομπή Super Κατερίνα καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε από τη θέση του στο πλατό. Η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως θέλησε να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι συνέβη και για ποιο λόγο απουσιάζει ο συνεργάτης της.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να έρχεται πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ωστόσο έχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και τον θέλει στην εκπομπή της.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Όπως εξήγησε λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του μέχρι να γίνει εντελώς καλά.

«Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές μας. Να σας πω πως δυστυχώς κόλλησε κορωνοϊό, βρίσκεται σπίτι του, είναι με την σύντροφό του, είναι καλά, αλλά, όπως καταλαβαίνεται, επειδή έχει τα υποκείμενα νοσήματα, προσέχει πολύ. Του στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια. Περαστικά και τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας και θα πάνε όλα super. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρεάς μας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μέλλον του στην εκπομπή

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Super Κατερίνα, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δε θα φύγει ο Ανδρέας. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη τη δική μου και στην εξέλιξη της εκπομπής. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ξέρω κάτι αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θεωρώ άκομψο όλο αυτό...» - Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου στις συζητήσεις για το μέλλον της

Καινούργιου: Ανακοίνωσε το φινάλε του Super Κατερίνα - «Θα είμαστε εδώ μέχρι...»