Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης (28/6) θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να εκφράσει τη δική της άποψη για την αντιμετώπιση που έχει τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια.

Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως το δίδυμο Λιάγκας - Σκορδά δε θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, και έτσι όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το μέλλον της Σκορδά

«Να τοποθετηθώ παρ’ όλο που είναι απέναντι. Θεωρώ άκομψο όλο αυτό που γίνεται στην Φαίη όλο τον τελευταίο καιρό. Αν μετά από κάποια χρόνια θέλει να πάρει μια απόφαση για Χ Ψ λόγους, να κάνει κάτι τελείως μόνη της -δεν μπορώ να παρακολουθώ την απέναντι εκπομπή, την βλέπω καμιά φορά στο youtube για να δω τι κάνουν- και όλο αυτό που γίνεται, φεύγει, μένει… δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

Ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί και η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός, χωρίς να φταίει νομίζω, γιατί η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.

Τα κανάλια που τη διεκδικούν

Μετά το Star και τον ΣΚΑΙ , στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως έγινε γνωστό υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αυτό δε σημαίνει κάτι για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα τον γλείψουμε, αλήθεια;» - Τεράστια ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

«Ελπίζω να...» - Απίστευτο "καρφί" της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον