Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκαλύφθηκε πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή (6/5) καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το παιδί του, ούτε για τη σύντροφό του πάντως ο σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του, είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον. Μάλιστα στον πρώτο χρόνο αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να συγκατοικήσουν στο σπίτι του σεφ στα Πετράλωνα.

Η κοπέλα είναι λίγο μικρότερή του ηλικιακά και γενικά χαμηλών τόνων. Ασχολείται με τις κάμερες και τον χώρο της τηλεόρασης αλλά βρίσκεται πίσω από τα φώτα.

Πάνος Ιωαννίδης παιδί

Το τηλεοπτικό του μέλλον

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η κάμερα του «Super Κατερίνα» πέτυχε τον Πάνο Ιωαννίδη λίγες μέρες μετά την είδηση ότι το MasterChef θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Φυσικά τα νέα μόνο ευχάριστα θα μπορούσαν να είναι για τον διάσημο chef για αυτό και το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του.

Μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα του ριάλιτι μαγειρικής δεν είναι τόσο υψηλά φέτος, όπως τα προηγούμενα χρόνια, οπότε ήταν αρκετά θολό το τοπίο με το αν τελικά θα πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Και μπορεί να τρέχει εδώ και αρκετά χρόνια και ορισμένοι από τους τηλεθεατές να έχουν κουραστεί, ωστόσο φαίνεται πως ο σταθμός στηρίζει το παιχνίδι.

«Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα υπάρχουν προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα είμαι και εγώ μέσα» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το ανακοίνωσαν στο Happy Day - Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

«Περιμένεις να είναι διαφορετικοί...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το περιστατικό στην Αιδηψό