Η Ελένη Μενεγάλη βρισκόταν εκτός του τηλεοπτικού αέρα του Mega όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα (δείτε εδώ τις ευχές της στους τηλεθεατές της) ενώ επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) άκρως ανανεωμένη και μαυρισμένη από τις διακοπές της.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη μετά την επιστροφή της

«Έχω τεράστια διάθεση, είναι σαν να γυρίσαμε Σεπτέμβρη και να ξεκινάμε εκπομπή… είναι η ατάκα μου. Οι διακοπές για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα… Διακοπές δεν σημαίνει πάω κάπου, μπορείς να κάτσεις και στο σπίτι σου.

Διακοπές είναι να διακόπτεις το πρόγραμμά σου που κάνεις κάθε μέρα και όλοι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό και καταλαβαίνω αυτό που έγινε μέσα στο Πάσχα που μετά από δύο χρόνια μιας περίεργης κατάστασης προσπάθησε ο κόσμος να κάνει κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι έκανε το Πάσχα

Έκλεισε με φόρα την εκπομπή της πριν από το Πάσχα και όπου φύγει-φύγει... Η Ελένη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές και με το πρώτο καράβι για την Άνδρο έφυγε για το νησί. Εκεί είναι η λατρεία της και ό,τι περίμενε με ανυπομονησία να κάνει μαζί με τους αγαπημένους της, τα παιδιά της και τον Μάκη.

Ξεγνοιασιά στη φύση και αγροτικές δουλειές, ό,τι καλύτερο για την Ελένη που αμέσως μόλις έφτασε στο “Όναρ” έβαλε γαλότσες και φόρεσε γάντια, ξεκινώντας να καλλιεργεί το κτήμα της και να κόβει τα πρώτα προϊόντα από τη γη.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μαρούλια, πατάτες αλλά και τα πρώτα ανοιξιάτικα φρούτα, όπως τα περιβόητα κεράσια της - από όλα έχει ο μπαξές της και είναι περήφανη γι' αυτόν. Εκεί πέρασε τις Άγιες Μέρες της, έψησε το αρνί της παραδοσιακά, προσκύνησε στο Μοναστήρι της Παναχράντου και βρέθηκε μαζί με τους άλλους κατοίκους για να πιει καφέ και να φάει γλυκό κυδώνι... Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξάπλωσε στην αγαπημένη της παραλία και μάζεψε ήλιο και πολύ θετική ενέργεια για να συνεχίσει δυνατά τις επόμενες μέρες... Τι άλλο να επιθυμούσε;

Για εκείνη ήταν ό,τι καλύτερο και κάτι που περίμενε καιρό. Εξάλλου το έχουμε ξαναπεί, είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, μακριά από φτιασίδια και φώτα η Μενεγάκη είναι ακόμα πιο λαμπερή και γι' αυτό φταίει η... ευτυχία που νιώθει όταν “πατάει” στο νησί της.

Δύο χρόνια καραντίνας ήταν αρκετά για να μπουν στον... πάγο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ελένης και του Μάκη Παντζόπουλου. Μετά την απελευθέρωση, όμως, όλα γίνονται από την αρχή και οι δουλειές φουλάρουν στο “Όναρ” για την καλοκαιρινή σεζόν (δείτε εδώ πόσο κοστίζει η πιο φθηνή βίλα του ξενοδοχείου). Ανακαίνιση τώρα και επέκταση των υπέροχων δωματίων της ξενοδοχειακής μονάδας του ζευγαριού, όπως και εργασίες στη μαγευτική παραλία όπου ως γνωστόν η παρουσιάστρια έχει μισθώσει ένα μέρος της για να στήσει ξαπλώστρες, ομπρέλες και ένα μικρό beach bar!