Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα στην εκπομπή Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τα όσα ακούγονται ανά καιρούς για την προσωπική ζωή κάποιου.

Η ίδια εδώ και κάποιους μήνες είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή τους) και έχει επιλέξει να κρατάει τη σχέση της αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θέλω να πω… Όχι δεν θα πω κάτι… Ωραία, θα πω!

Θέλω να πω ότι γενικά αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του και τις σχέσεις, γιατί τα προστατεύει ή έτσι είναι η φιλοσοφία του, αλλά βγαίνουν πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν και εσύ δεν τα αναιρείς, δεν τα διαψεύσεις, δεν ασχολείσαι συνεχίζουν αυτά να ασχολούνται μαζί σου.

Και κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν αλλά και να έστεκαν, πιθανώς, σε ακολουθούν ενώ εσύ έχεις κάνει τα βήματα σου και προχωράς. Μόνη, όταν χωρίζεις με κάποιον είναι κακό γιατί καθένας μας δεν ορίζεται είτε από προηγούμενες σχέσεις, εφόσον είναι στο παρελθόν, είτε από πιθανότητες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι μαζί.

Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε… είμαστε και δεν χρειάζεται και να το κρύβουμε αλλά δεν χρειάζεται και να το διατυμπανίζουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τα καλλιστεία

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα Καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου

Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου. Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ. Είμαστε πολλά κομμάτια…», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.