Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λάουρα Νάργες!

Η ίδια αναφέρθηκε εκτός από την δική της συμμετοχή στο Survivor και στην συμμετοχή του αγαπημένου της, Μιχάλη Μουρούτσου!

"Αφού γύρισα ευχήθηκα στον Μιχάλη να το ζήσει κι αυτός. Τον βλέπω κάθε μέρα. Ήταν μια τόσο μαγική εμπειρία που αλλάζουν τα πάντα μέσα σου, ειδικά αν μπαίνεις και με τη διάθεση να "ψαχτείς" εσωτερικά και είσαι θετικά προκατειλημμένος. Μπορείς να έχεις φοβερή εξέλιξη!", είπε σχετικά με την δική της συμμετοχή!

Όσον αφορά τις αφιερώσεις που τις κάνει στα αγωνίσματα είπε: "Κάθε φορά που το κάνει, είναι σαν να είναι η πρώτη φορά. Είναι πολύ γλυκό"!

Διαβάστε ακόμα: Πανικός στο Πρωϊνό με την κόντρα Παπανώτα - Ραμόνα! την "πλήρωσε" η Σκορδά "Διαφωνώ που την κάλεσες..." (Βίντεο)

Όσο για το πώς της φαίνεται συνολικά το Survivor 2018 είπε: "Φέτος οι παίκτες μπήκαν πιο "διαβασμένοι". Είναι μια ομαδική απόφαση η οποία προέκυψε μετά από τα περσινά, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε επίπεδο χαρακτήρων και συμπεριφορών. Δεν θέλουν να βγουν οι "μισητοί" της χώρας", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: