Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο είναι η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Ραμόνα Βλαντή.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ραμόν στο περιοδικό You για τον δημοσιογράφο αποκαλώντας τον "άδειο τενεκέ".

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Δημήτρης Παπανώτας Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Δημήτρης Παπανώτας επιτέθηκε προς την νικήτρια του "My Style rocks" μέσα από την εκπομπή "Happy Day" χρησιμοποιώντας διάφορες εκφράσεις! Στην συνέχεια η Ραμόνα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, και ακολούθησε ένα απίστευτο πανδαιμόνιο!

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Για πρώτη φορά απαντά ανοιχτά για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη!

Στο Πρωινό μόλις ξεκίνησε η εκπομπή σχολίασαν την συγκεκριμένη κόντρα, παίρνοντας οι περισσότεροι την θέση του Δημήτρη Παπανώτα λέγοντας: «Το ότι ασχολούμαστε όλοι με ένα κορίτσι που είναι η Ραμόνα Βλαντή και ναι, απ΄ ότι κατάλαβα έχει κάνει καριέρα μοντέλου και μιλάει πλέον για μόδα, είναι φαινόμενο της εποχής. Όλοι στην τηλεόραση σήμερα ασχολούμαστε με ωραία δροσερά μπουκέτα, που σκάνε μύτη και ξαφνικά δίνουν συνεντεύξεις, ασχολούμαστε με αυτά τα παιδιά, είναι το νέο καθεστώς της τηλεόρασης»

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Πάριος - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ξανά μαζί! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση επανασύνδεσης σε λίγες μέρες! (Βίντεο)

Ενώ συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης παίρνοντας τα πυρά και την Φαίη σκορδά: «Θα πρέπει να ασχολούμαστε με όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στα ριάλιτι; Να στο πω στα ίσια, εγώ διαφωνώ που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή την Ραμόνα και την Ιωάννα Τούνη. Μια χαρά κορίτσια είναι αλλά γιατί να έρθουν κεντρικές καλεσμένες. Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά εγώ αν ήμουν ανώτερος εδώ, δεν θα τις καλούσα πάντως. Γιατί να δίνουμε βήμα σε όλους τους ανθρώπους».