Γιατί πυροβόλησε ο Στέφανος Χίος τον δικαστικό επιμελητή; Η απάντηση του ίδιου.

Χαμός έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα στην οδό Δοϊράνης 45.

Όλα ξεκίνησαν όταν δικαστικός επιμελητής επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας προκειμένου να επιδώσει δικαστικό έγγραφο στον Στέφανο Χίο.

Τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο δημοσιογράφος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και απέκλεισαν το κτήριο.

Στο makeleio.gr, το site του Στέφανου Χίου με ένα κείμενο θέλησαν να ενημερώσουν το κοινό για το τι συνέβη ακριβώς. Όπως τα έζησαν εκείνοι και ο Στέφανος Χίος και για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό:

«Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, άτομο το οποίο αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Πανταζή: Η άγνωστη κόντρα της Iron Barbie με πασίγνωστο παρουσιαστή! Οι απειλές της και η εξαφάνισή του...

Ο σωματώδης άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής αμέσως μετά την είσοδο του εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρών, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν άνδρες ομάδα ΔΙΑΣ, η κρατική ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και απέκλεισαν τον χώρο και τα γραφεία της εφημερίδας διακόπτοντας την εργασία των δημοσιογράφων και την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει. Αυτή τη στιγμή ανακρίνουν τους δημοσιογράφους και ερευνούν τους χώρους.

Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή Χριστόπουλο ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας. Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας».