Η σημερινή συνάντηση του Θέμη Γεωργαντά με τη Ράνια Θρασκιά πραγματικά ξέφυγε και μάλιστα είναι από τις σπάνιες φορές που συμμετείχε στο όλο θέμα και η Φαίη Σκορδά.

Όταν ο Θέμης ανέφερε ότι θα μιλήσει τελευταία φορά για το δώρο της εκπομπής, η Ράνια σχολίασε: «Για τελευταία φορά, σωστά» και κάπου εκεί ξεκίνησε το «ζουμί»! Διαβάστε παρακάτω....

« Κάτι ξέρει που δεν ξέρεις εσύ» είπε ο Θέμης και η Φαίη αναρωτήθηκε αν έχει συμβεί κάτι! «Αποχαιρέτησε και το κοινό σου....» είπε ατάραχη η Ράνια και ο Θέμης έσπευσε να συμπληρώσει : «Είμαι στο Dot αυτή την Κυριακή κι έχω μιλήσει για σας τις δυο πάρα πολύ. Για την φοβερή σχέση μεταξύ σας. Χαχαχαχα!»Διαβάστε επίσης:«Έχω παιδικό τραύμα γιατί…. » Η αποκριάτικη στολή που σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη!

Και κάπου εκεί ήρθε και η πληρωμένη απάντηση της Ράνιας: «Ας μου πει κάποιος τι μέσο έχει και τον κρατάτε. Υπάρχουν τόσοι άξιοι εκεί έξω, για όνομα του Θεού!»

Διαβάστε επίσης:«Ο γάμος μας είχε κρίσεις! Πολλές φορές ο Στέλιος…» Η εξομολόγηση της Βάσως Καζαντζίδη και η αποκάλυψη για την απιστία!