Το ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή απαγόρευσε την εμπορική προβολή άσεμνων αποκριάτικων στολών που παρουσιάζονται ως παιδικές σχολίαζαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και κάπως έτσι ήρθε... η αποκάλυψη!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί ντυνόταν μόνο πριγκίπισσα και βασίλισσα με φανταχτερές στολές και πολλά αξεσουάρ αλλά το «ζουμί» ήταν αλλού! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αργότερα ανέφερε πως δεν τρελαίνεται με τις απόκριες και πως ποτέ δεν ντυνόταν με κοριτσίστικες στολές, ήταν περισσότερο αγοροκόριτσο σαν παιδί!

Διαβάστε επίσης: «Ο γάμος μας είχε κρίσεις! Πολλές φορές ο Στέλιος…» Η εξομολόγηση της Βάσως Καζαντζίδη και η αποκάλυψη για την απιστία!

«Μπορεί να οφείλεται και στο τραύμα που έχω, γιατί 1η δημοτικού με έντυσε η μαμά μου τσολιά (…) κάτω όλες οι πριγκιπισούλες και εγώ με τα αγόρια τσολιά. Μου είχε βάλε και μουστάκι και φερετζέ», είπε η δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια και την ομάδα της ξέσπασαν σε δυνατά γέλια!

«Τώρα εξηγείται, γιατί δε μας τα έχεις πει αυτά;», ρώτησε η Ελένη.

Διαβάστε επίσης: Άβαφη και ατημέλητη η Ελεονώρα Μελέτη στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης! Το ψώνια για το μωράκι της και η κοιλίτσα τούρλα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: