Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ρόλος του έχει προκαλέσει ιδιαίτερα μέσα από την δραματική σειρά του Αντ1, και θα συνεχίσει να προκαλεί στους Παγιδευμένους, καθώς δεν έμεινε πολύ για να μάθουμε τι πραγματικά κρύβει ο Σταύρος (δείτε εδώ το απίστευτο spoiler για τον ρόλο του) ή αλλιώς ο Κίμωνας Κουρής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά την προηγούμενη σεζόν μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά Έξαψη, έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς μπορεί να μην τον έχουμε δει πολύ στην τηλεόραση, αλλά έχει χαράξει μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου, εντός και εκτός συνόρων.

Όμως ποια είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον ηθοποιό;

Η διεθνής καριέρα και η σχέση του Κίμωνα Κουρή με την οικογένεια Τότσικα

Ο ηθοποιός έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής, και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Στο θέατρο ανάμεσα στις παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει είναι 'O Προεστώς του χωριού', ο 'Βασιλιάς Ληρ', ο 'Ιουλιανός ο παραβάτης' και πολλές άλλες, ενώ δυναμική είναι και στον κινηματογράφο, εντός και εκτός συνόρων, καθώς έχει πάρει ρόλους και σε ξένες παραγωγές όπως το Stoler by their father, με πρωταγωνίστρια την Sarah Drew, την οποία έχουμε δει στο Grey's Anatomy.

Από μικρή ηλικία είναι παιδικός φίλος τόσο με τον Θανάση όσο και με τον ΑποστόληΤότσικα, καθώς ο πατέρας τους ήταν εκείνος που τον προετοίμασε για τις εξετάσεις του στη Δραματική Σχολή και τον μύησε στον χώρο της υποκριτικής, δίνοντάς του παράλληλα τα κατάλληλα εφόδια και συμβουλές για να πετύχει τον στόχο του.

Χαρακτηριστικά μάλιστα σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που από μικρά παιδιά θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό, δεν το αισθάνθηκα. Βέβαια η υπερβολική παρέα μου με τον Αποστόλη Τότσικα, που είμαστε οικογενειακοί φίλοι και τους αγαπώ όλους πάρα πολύ, με επηρέασε και μου έλεγε να γίνουμε είτε κασκαντέρ είτε ηθοποιοί.

Ο Αποστόλης ακολουθήσε τα βήματα του πατέρα του και μπήκε στο Εθνικό Θέατρο και μου έλεγε συνέχεια να δώσω εξετάσεις. Οι γονείς μου επειδή δεν είχαν καμία σχέση με αυτόν τον χώρο, έβγαζαν μια ανησυχία… Είδα το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, είδα ότι γινόντουσαν σεμινάρια υποκριτικής και συνδυασμό με το ότι η μητέρα μου ήταν εκείνη τη στιγμή στη θεατρική ομάδα καθηγητών, μου είπε να το δοκιμάσω και από εκεί άλλαξε η ζωή μου».

Έτσι ήταν πριν από 7 χρόνια χωρίς μούσια

Στο ρόλο του εισαγγελέα Σταύρου τον βλέπουμε λοιπόν να επιτελεί τα καθήκοντά του και παράλληλα να ασκεί μεγάλη γοητεία στο κοινό του, με κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα μούσια του (δείτε εδώ το νέο πρόσωπο, που εισβάλλει στη σειρά).

Μέσα από μία αποκλειστική φωτογραφία του Tv24.gr βλέπουμε τον ηθοποιό το 2016 στην κοπή της πίτας του θεάτρου Χορν πολύ διαφορετικό, αφού σε αυτήν του την εμφάνιση δεν έχει μούσια.

Κίμων Κουρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Απίστευτη ανατροπή στους Παγιδευμένους! Η Άννα στην φυλακή για φόνο

Παγιδευμένοι - spoiler! Ετοιμάζεται να τους παρατήσει και να εξαφανιστεί - Φεύγει από την Ελλάδα ο...