Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν το πρωί της Κυριακής (3/10) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η εκπομπή Happy Day κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο που έκαναν στον Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Μάρτυρες στον γάμο του ζευγαριού, ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μία στενή φίλη τους, το μόνο πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον που έδωσε το παρών, μιας και ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Χαρακτηριστικά, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος που τους πάντρεψε, οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10.

Φωτογραφία από τον γάμο Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Το περιοδικό YOU ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ενώ πριν από μερικές μέρες έφερε στο φως την είδηση του γάμου της.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Με πράσινο, μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Λαμπερή η Σπυροπούλου στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σταθοκωστόπουλου