Από TV24 Team

Φέτος η Βάσω Λασκαράκη θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μαίρης, στην νέα κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Με αφορμή αυτό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το παιδί της, τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη

«Έχω πολλές ενοχές. Ακόμα και όταν λείπω, έχω ενοχές και προσπαθώ να το κάνω όταν η μικρή είναι στον μπαμπά της. Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μου λείπει η Εύα τις μέρες που είναι με τον μπαμπά της. Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος δρόμος που πρέπει να περάσεις, για να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις», είπε αρχικά Βάσω Λασκαράκη.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πάντα ρεαλίστρια σε αυτές τις καταστάσεις. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και εξακολουθώ να κάνω και σε σχέση με εμένα και σε σχέση με το οικογενειακό μου περιβάλλον. Είχα φοβίες μήπως δεν τα καταφέρω, τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην τα κάνω εγώ μαντάρα και όχι το παιδί μου».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη. Είναι πολύ δοτικός, από τη στιγμή που γνώρισε την οικογένειά μου, και την κόρη μου, είναι οδοστρωτήρας. Δεν θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την αγκαλιά του. Δεν ταράζομαι που δεν είμαι κάθε μέρα με τον Λευτέρη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους). Υπάρχουν όμως μέρες που ξαπλώνω και θα ήθελα να είναι δίπλα μου».

Η δουλειά που έκανε η Λασκαράκη παράλληλα με την υποκριτική στα πρώτα βήματα

Η Βάσω Λασκαράκη πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο Φωτεινή Βασιλοπούλου.

"Εγώ δεν ήθελα ποτέ να κατέβω στην Αθήνα, ούτε σκεφτόμουν τότε να δουλέψω στην τηλεόραση, γιατί εκείνα τα χρόνια τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη στον χώρο αυτόν ήταν συντηρητικά και πιο αυστηρά, δεν μας άφηναν να παίρνουμε μέρος ούτε καν στις παραστάσεις, κάτι που δεν συνέβαινε στην Αθήνα. Εκεί ήμασταν μαθητές 16 ώρες σε μια σχολή που ονειρευόμασταν ότι μετά θα κάναμε θέατρο.

Τότε δεν συνειδητοποιούσαμε, ούτε σκεφτόμασταν τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν καθώς στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα, λίγες οι θέσεις, δεν υπάρχουν πολλές προοπτικές. Ωστόσο, δούλεψα εκεί στο παιδικό θέατρο και σε πειραματικές σκηνές για δυο χρόνια. Παράλληλα έκανα και άλλες δουλειές, δούλευα ως σερβιτόρα και ως πωλήτρια, και σε μια γκαρνταρόμπα γιατί τα λεφτά δεν έφταναν. Ώσπου κάποια στιγμή μια φίλη με έπεισε να στείλω βιογραφικά στην Αθήνα. Τα έστειλα, με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν να πάω στην Αθήνα αλλά εγώ δεν κατέβηκα.

Instagram/vasolaskaraki

Δεν ξέρω για ποιον λόγο, ακόμα αναρωτιέμαι. Ίσως ήταν ο φόβος να αφήσω τη Θεσσαλονίκη, ίσως η επιθυμία και η πεποίθηση ότι… σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Νομίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο του κόσμου, το έχουμε αυτό εμείς οι Βορειοελλαδίτες και οι Θεσσαλονικείς. Και έτσι για όλους αυτούς τους λόγους άργησα λίγο να πάρω την απόφαση να κατέβω στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τελείωσα τη σχολή το 2002 και ήρθα στην Αθήνα δοκιμαστικά το 2005, που πήρα μέρος στο καθημερινό τότε σίριαλ του MEGA «Φιλοδοξίες» και μετά το 2006 και 2007 έκανα κάποια γκεστ σε άλλες σειρές, ώσπου κάποια στιγμές για τις ανάγκες μιας άλλης σειράς εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Αθήνα. Αλλά μέχρι τότε δεν το αποφάσιζα, επέστρεφα πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα, με τρόμαζε, δεν είχα φίλους, ήμουν εντελώς μόνη μου, τα λεφτά ήταν λίγα και ζοριζόμουν, δεν ήξερα τις περιοχές, χανόμουν. Ένιωθα ότι με «καταπίνουν» οι δρόμοι, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ ούτε για να φάω. Στην πορεία βέβαια όλα αυτά άλλαξαν."

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: «Ουρλιάζω!» - "Έλιωσε" το Twitter με το παθιασμένο φιλί του Τσιμιτσέλη και της Γερονικολού

Γονείς για πρώτη φορά Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού;