Από TV24 Team

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει ημερολογιακά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου συμφωνεί μ' εκείνους που συνεχίζουν να μετρούν επιπλέον... ημέρες του Αυγούστου μέσα στον Σεπτέμβριο. Παρότι η νέα σεζόν την βρίσκει μακριά από την τηλεόραση (προς το παρόν), εκείνη δεν χάνει το χαρακτηριστικό πλατύ χαμόγελό της και πάνω στη σανίδα της ξεχνά άγχη και σκοτούρες.

Το περιοδικό YOU συνάντησε την παρουσιάστρια στην αγαπημένη της παραλία στην ανατολική Αττική, να κάνει SUP και windsurf και να μαγεύει με τις φιγούρες αλλά και τις αναλογίες της. Η εμπειρία δεν κρύβεται, με τη γοητευτική Ιωάννα να δηλώνει χρόνια λάτρις των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, κάτι που ήρθε κι έδεσε με το γεγονός πως και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς (δείτε φωτογραφίες του εδώ) είναι φανατικός των θαλάσσιων σπορ, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε στιγμές χαλάρωσης.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Και ακόμα περισσότερες είναι εκείνες μακριά από τα φλας, μαζί με τα αγαπημένα τους τετράποδα -εξαιρετικά φιλόζωοι και οι δύο, με τον Κωνσταντίνο να είναι παράλληλα εκπαιδευτής σκύλων- αφού στον έναν χρόνο κοινής πορείας αποφεύγουν σταθερά τις κοινές εμφανίσεις στον φακό.

Έτσι χαλαρώνει η Μαλέσκου μακριά από την τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου
Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 28/9, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Γλυκός... πρωινός καφές για την Ιωάννα

Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν το καλοκαίρι για το τηλεοπτικό της μέλλον. Αν και δεν υπέγραψε σε κάποιο κανάλι, το όνομά της «έπαιξε» δυνατά ανάμεσα στις υποψήφιες για την αντικατάσταση της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό». Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, φαίνεται να ανοίγει ξανά ένα «παραθυράκι» για την τηλεοπτική της επιστροφή, αν το κανάλι επιλέξει να προχωρήσει ξανά με γυναίκα παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Πρωινό: Δεύτερη μέρα χωρίς τη Δούκισσα Νομικού ο Γιώργος Λιάγκας - Πώς τα πήγε σε νούμερα απέναντι στη Φαίη Σκορδά

Αποκλειστικό: Μεγάλος καυγάς μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά εξαιτίας της Δούκισσας Νομικού