Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια με τις δύο κόρες τους. Όλοι μαζί κάνουν ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο, και γεμίζουν πολύ ξεχωριστές εμπειρίες.

Μετά από μία δεκαετία κοινής πορείας, το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο, ενώ φέτος ξεκίνησαν την 8η σεζόν του Happy Traveller.

Η γνωριμία του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Πριν από λίγους μήνες, ο Ευτύχης Μπλέτσας είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν το 2019, καθώς και ποιο ήταν το πρώτο ταξίδι που πήγαν μαζί.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά δεν είναι από εκεί - Η καταγωγή του παρουσιαστή του Happy Traveller, Ευτύχη Μπλέτσα

Ξεκίνησε άσχημα η Κυριακή 25/9 για τον Ευτυχή Μπλέτσα - Δυσάρεστη εξέλιξη για το Happy traveller