Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ευτύχης Μπλέτσας επέστρεψε πριν από λίγο καιρό για 8η συνεχόμενη χρονιά στην εκπομπή Happy Traveller στο ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό του, την αγαπημένη του σύζυγο και συνοδοιπόρο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την παρουσίαση της τηλεοπτικών σειρών μαγειρικής Η Κουζίνα της Μαμάς, Happy Cook, Food IQ, Ταξίδι στις Γεύσεις, αλλά και από την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller.

Ευτύχης Μπλέτσας καταγωγή

Το 2004 έγραψε το βιβλίο Το Παστίτσιο της Μαμάς (2004). Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση, με την παρουσίαση της εκπομπής μαγειρικής Η Κουζίνα της Μαμάς, η οποία προβλήθηκε αρχικά από την ΕΡΤ3 το 2005 και έπειτα συνεχίστηκε στον Alpha TV την περίοδο έως 2008 έως 2009. Το 2009 συνεργάστηκε με την αγγλική εκπομπή Planet Food, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο γυρισμένο στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα.

Το 2010 έγραψε το βιβλίο Μαγειρική Οικονομία. Το 2011 ασχολούνταν με την εκπαιδευτική παράσταση και βιβλίο Μουσικομαγειρέματα και επίσης έγραψε το Ακίνητοι... Νηστεία.

Επίσης, παρουσίασε την εκπομπή Food IQ στο Μακεδονία TV το 2012, ενώ την ίδια χρονιά έγραψε το βιβλίο Θετική Ενέργεια. Το 2013, παρουσίασε την εκπομπή Ταξίδι στις Γεύσεις στο New Epsilon TV, για δύο κύκλους. Τον Δεκέμβριο του 2014, παρουσίασε την καθημερινή εκπομπή μαγειρικής Happy Cook στον ΣΚΑΪ. Από το 2015, παρουσιάζει την τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller στον ΣΚΑΪ.

Η καταγωγή του Ευτύχη Μπλέτσα

Μπορεί ο Ευτύχης Μπλέτσας να έχει γεννηθεί και να έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η οικογένειά του κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη Αγγλία και έχει κατάρτιση στη Διατροφολογία, την Ψυχολογία και στις Παιδαγωγικές Επιστήμες. Πήρε Bachelor in Computer and Networks στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ και MSc in Advanced Computing στο Imperial College London. Επίσης, είναι απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery και του Experts Academy του Μπρέντον Μπέρχαρντ. Στην Ελλάδα, έκανε σπουδές στο Θέατρο και τη Μουσική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεκίνησε άσχημα η Κυριακή 25/9 για τον Ευτυχή Μπλέτσα - Δυσάρεστη εξέλιξη για το Happy traveller

Καμία σχέση με τη Αθήνα όπου ζει και εργάζεται - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Γιώργου Λιάγκα