Από Πέννυ Μαστοράκου

Την γνωρίσαμε ως Ιουλία Βρεττάκου, μία αθεράπευτα ρομαντική ψυχή που έβαζε πάν από όλα την οικογένειά της και ήταν στήριγμα για όλους όσους αγαπούσε, στον πρώτο κύκλο της Γης της Ελιάς, και αμέσως το κοινό την ξεχώρισε και την έκανε μία από τις αγαπημένες φιγούρες στην σειρά.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, την οποία μπορεί να μάθαμε περισσότερο μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega, όπου δεν θα συμμετέχει αυτή τη σεζόν, αλλά εκείνη είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα της, από την γειτονική Ιταλία, όπου έμαθε και συνεργάστηκε με κορυφαίους ανθρώπους της τέχνης.

Η πραγματική καταγωγή της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η ίδια μπορεί να έζησε στην Ιταλία, όπου εκτός από την υποκριτική αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως σπούδασε νομική στο πεδίο των πολιτικών επιστημών, ωστόσο έχει καταγωγή από την Μάνη, από οικογένεια που είχε ζήσει τη βεντέτα στο μακρινό παρελθόν, όπως περίπου συμβαίνει και στην Γη της Ελιάς.

Εκτός από αυτά έχει ασχοληθεί με το μπαλέτο αλλά και με το μόντελινγκ το οποίο άσκησε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίους οίκους μόδας και με ηχηρά ονόματα των catwalk όπως η Ζιζέλ, η Κάρμεν Κας και πολλά άλλα.

Ωστόσο έχει περάσει και άσχημα σε όλη αυτή την πορεία

«Ζω το συναίσθημά μου όποιο και αν είναι αυτό. Μου το επιτρέπω και το επιτρέπω και στους άλλους. Γεννήθηκα για να γίνω ηθοποιός. Γι΄αυτό προοριζόμουν. Δεν θεωρώ ότι γίνανε τυχαία αυτά που γίνανε, ούτε ότι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό. Εμένα ήρθε στη ζωή μου στη σωστή στιγμή. Ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία» είπε.

«Το 2017 που επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη – είχα περάσει πάρα πολύ άσχημα έναν χρόνο εκεί – η δουλειά μου είχε πάρει την κάτω βόλτα. Δεν είχα καθόλου δουλειά. Ήμουν έξι μήνες κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με κατάθλιψη που την έλεγα θλίψη. Έκλαιγα εκεί στην Τουρκία, έκλαψα και στην Ελλάδα ένα βράδυ και μετά με πήρε ο Σορεντίνο να πάω να δουλέψω μαζί του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ατύχημα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο

«Τώρα είμαι στα πιο παχιά μου...» - Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη διατροφή της