Από TV24 Team

Η ευτυχία στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν κρύβεται τους τελευταίους μήνες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ (δείτε το εδώ), η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα που τους περιμένει στη σχέση τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι είναι έγκυος, ωστόσο στις τελευταίες εμφανίσεις της στα social media, κυριαρχούν τα φαρδιά φορέματα που κρύβουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον καλό της. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει προκειμένου να υποδεχθούν μαζί, στο ίδιο σπίτι το παιδάκι τους.

Σπάνια στιγμιότυπα από το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι

Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι

Λίγο καιρό πριν σε επίσημη έξοδο τού ζευγαριού στο “Άλσος”, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κωνσταντίνας, που προσπαθούσε να κρύψει επιμελώς από τους φωτογράφους, καθώς και λίγα παραπάνω κιλά που φαινόταν ότι έχει προσθέσει στη λεπτεπίλεπτη -μέχρι πρότινος- σιλουέτα της (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες) ενίσχυσαν τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια ακόμα και σήμερα αποφεύγει τις πολλές εξόδους και τους φωτογράφους και απολαμβάνει ηρεμία και διακοπές μαζί με τον Βασίλη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας -και πιο συγκεκριμένα στην Αστυπάλαια-, ενώ αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθούν τη Ρόδο για να δουν τους γονείς της Κωνσταντίνας, στους οποίους εκείνη έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μπικίνι και αν κάποιος παρατηρήσει καλά, η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήγαμε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, σε περιοχές που δεν ήξερα...» - Ασύλληπτη ατάκα της Σπυροπούλου στο Καλό Μεσημεράκι

Νυφούλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση στις κάμερες